Team Sportservice Haarlemmermeer is het lokale sportloket voor gemeente Haarlemmermeer en omstreken en informeert, adviseert en begeleidt inwoners op sportgebied. We organiseren wekelijks vele projecten en activiteiten voor alle inwoners, van jong tot oud, in samenwerking met partners zoals sportaanbieders! Kijk eens bij ‘voor jou’ welke activiteiten we organiseren en waaraan jij kunt meedoen of ga naar Noord-Holland Actief!

Team Sportservice en het coronavirus

Voor Team Sportservice heeft de gezondheid van alle inwoners de hoogste prioriteit en volgen wij de richtlijnen van de regering en het RIVM. Op dit moment bieden wij alleen buitenactiviteiten aan voor kinderen 6 t/m 12 jaar en jongeren van 12 tot en met 17 jaar en online oefeningen en challenges via YouTube voor alle leeftijden.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en de ontwikkelingen op gebied van sport- en bewegen in de Haarlemmermeer? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We versturen ‘m maximaal één keer per maand.

Agenda

Bekijk alles

Bekijk ons sport- en beweegaanbod

Update 15 december 2020: Ook voor Team Sportservice heeft de gezondheid van Nederland de hoogste prioriteit…

Online Sportcafé

Op maandag 8 maart organiseert Team Sportservice het Online Sportcafé 2021. Laat je inspireren en informeren…

Nieuws

Bekijk alles

Voorjaarsvakantie in het teken van sport en spel in thema van videospel Among Us

Van maandag 22 februari tot en met vrijdag 26 februari 2021 organiseert Team Sportservice het spel…

Digitale bijeenkomst Aangepast Sporten voor sportprofessionals

Team Sportservice en AmstelveenSport organiseren op 4 maart 2021 een digitale bijeenkomst voor buurtsportcoaches, verenigingen en…