Team Sportservice Heemstede

Team Sportservice Heemstede is het lokale sportloket voor de gemeente Heemstede voor de doelgroep 12-18 jaar en 65+, en adviseert en begeleidt deze inwoners op het gebied van sport en bewegen. Team Sportservice organiseert projecten en activiteiten in samenwerking met partners zoals sportaanbieders, scholen en WIJ Heemstede! Kijk eens bij ‘voor jou’ welke activiteiten we organiseren waaraan jij kunt meedoen! Iedereen moet immers de positieve effecten van sporten en bewegen kunnen ervaren!

Team Sportservice en het coronavirus

Ook voor Team Sportservice heeft de gezondheid van Nederland de hoogste prioriteit en volgen wij de richtlijnen van de regering en het RIVM. Dat betekent dat alle activiteiten van Team Sportservice, ongeacht waar deze plaatsvinden de komende weken komen te vervallen. Maar we zitten natuurlijk niet stil. Sport en beweeg met ons mee via ons YouTube-kanaal. Hier hebben we verschillende lessen voor allerlei leeftijden.

Voor jou

Bekijk alles

Rollatorwandelen

Team Sportservice organiseert in de zomer de beweegactiviteit rollatorwandelen in een van de wijken in Heemstede. Hou onze website in de gaten waar deze...

Nieuws

Bekijk alles

Maandelijkse Podcast

Team Sportservice is een maandelijkse podcast begonnen voor iedereen die in de wereld van sport en…

Blijf bewegen met de online video’s van Team Sportservice

“Blijf bewegen, ook als alle sport- en beweegactiviteiten zijn afgelast”, is de boodschap van Team Sportservice.…