HomeVoor jouSportaanbieder

Sportaanbieder

Het besturen van een sportvereniging wordt steeds complexer. Van verenigingen wordt verwacht dat ze steeds meer een maatschappelijke functie vervullen. Een rol die jij als vereniging ook ziet voor jezelf. Jouw vereniging wil de verbindende factor zijn in de wijk. Je krijgt daarbij te maken met uitdagingen die het vervullen van deze maatschappelijke rol in de weg kunnen staan.

 

Bijvoorbeeld een teruglopend ledenaantal, een tekort aan vrijwilligers of het gebrek aan een beleidsplan met daarin een duidelijke visie. De verenigingsadviseurs van Team Sportservice Schagen | Hollands Kroon weten wat er speelt bij verenigingen, op de clubhuizen en de velden. Zij staan klaar om jouw vereniging te helpen bij het oplossen van bestuurlijke en organisatorische uitdagingen.

Lokaal Sportakkoord

Het lokale Sportakkoord is een samenwerking tussen sport- en beweegaanbieders, onderwijs, welzijn, zorg, bedrijfsleven en gemeente. Doel is een samenleving die nog vitaler en gezonder is waarin meer mensen met meer plezier sporten en bewegen. Om dit te bereiken maken de partijen afspraken voor nieuwe initiatieven en versterken ze elkaar door samenwerking. Lees meer over de Sportakkoorden Schagen en Hollands Kroon

Sportforum Noordkop

Een van de actiepunten uit het de lokale Sportakkoorden was een forum voor sportaanbieders. Een plek waar je vragen kunt stellen, discussies kunt voeren en je successen kunt delen. Team Sportservice heeft dit punt uit de actielijst opgepakt en uitgewerkt. Het forum voor de hele Noordkop is nu online en je kunt je aanmelden. (NB: je wordt doorgelinkt naar de site van Den Helder)

Nieuwe vrijwilligers, leden en sponsoren

Als vereniging kun je aan de slag met het oplossen van het tekort aan vrijwilligers, leden en sponsoren met behulp van de methode ‘Meer in Kortere Tijd’. Onze adviseurs begeleiden je dan op afstand! Kijk op www.meerinkorteretijd.nl voor meer informatie.

Aangepast sporten binnen jouw vereniging

Heeft jouw vereniging ondersteuning nodig om het aangepast sporten binnen de vereniging op te zetten? Neem dan contact op met onze medewerker aangepast sporten Rina Blondeau; rblondeau@teamsportservice.nl. Lees meer over aangepast sporten.

Sportzoeker

Op onze website kun je via de sportzoeker een sport of sportvereniging vinden. Wil je jouw vereniging ook vermeld hebben in de sportzoeker? Klik hier en vul de gegevens in.